Незавершена стаття про Fallout 4
Ця стаття є незавершеною. Ви можете допомогти Вікі Fallout, доповнивши її.

« Всім буде тільки краще, якщо на поверхні всі вимруть »

— X6-88

X6-88 (англ. X6-88) — персонаж Fallout 4, Синт, можливий напарник Вцілілий.

Опис Редагувати

Mbox default
Цей розділ не завершено
Ви можете допомогти Вікі Fallout, доповнивши його.

X6-88 — інститутський мисливець, навчений для найризикованіших операцій. Він буде дуже корисний, як у відкритому бою, так і у виявленні погрози на відстані.

X6-88 вперше зустрічається Вцілілий у спогадах Келлога, коли дає наймита завдання по затриманню Верджила. В іншому відрізку спогадів він забирає назад в Інститут копію ШонаS9-23.

Незабаром після прибуття в Інститут, Шон доручає Вижив допомогти в упійманні ватажка банди рейдерів, Гебріела, який втік Синта, якому стерли пам'ять. Після завершення квесту «-05-0122Новий вигляд людства» X6-88 стає доступний в якості напарника. Його можна знайти в Бюро Робоконтроля.

Інтереси Редагувати

Схвалення Несхвалення
Подобається
  • Використання силовий броні
  • Допомога вченим Інституту
  • Злом терміналів
  • Поліпшення зброї
  • Поліпшення броні
  • Успішна перевірка на «-05-0124Харизму» для більшої оплати
  • Використання загроз в діалогах
  • Не карати бунтівників у квесті «-05-0125Розбрат»
В захваті
  • У розмові з Енріко Томпсоном вибрати «Це того варте» — квест «-05-0127У пастці»;
  • У другому розмові з Енріко Томпсоном вибрати «За інститут» — квест «В пастці»;
  • Дати бунтівникам випробувальний термін у квесті «-05-0128Розбрат»;
  • Сказати Лиаму, що життя на поверхні — суцільне пекло — квест «Plugging a Leak»;
  • Сказати Джастіну Айо, що Бюро Робоконтроля не повинно допустити повторення того, що сталося в ув'язненні квесту «Plugging a Leak»;
  • Переконати Білла Сатона відступити у квесті «-05-0132Боротьба за врожай»;
  • Відмовитися стратити Дансу у квесті «-05-0134Сліпа зрада»;
  • Відхилити пропозицію Дансу приєднається до Братству Стали у квесті «-05-0136Заклик до зброї».
Не подобається
  • Самовіддана допомога людям в Співдружності;
  • Гравець ходить без одягу;
  • Використання винтокрыла;
  • Використання хімії;
  • Роздача предметів (Обмін предметами з поселенцями);
  • Стратити бунтівників у квесті «Розбрат»;
  • Артилерійська атака у квесті «-05-0138Старі гармати»;
  • Зробити комплімент Магнолії «-05-0140Третьому Рейсі»;
  • Вибрати загрозу при спробі переконати доктора Чи під час квесту «-05-0142Прайм набутий»;
  • Вибрати «Врятувати Співдружність» при спробі переконати доктора Чи під час квесту «Прайм набутий»;
  • Вибрати «Я не знаю», коли Максон наказує Вижив вистежити Дансу у квесті «Сліпа зрада».
В сказі
  • Вигнати бунтівників з Інституту у квесті «Розбрат»;
  • Переконати Єву не атакувати у квесті «Plugging a Leak»;
  • Вбити Амелію Стоктон у квесті «-05-0144Людський фактор»;
  • Вибрати «Жадібність Інституту» при спробі переконати доктора Чи під час квесту «Прайм набутий»;
  • Погодиться вистежити Дансу «З задоволенням» у квесті «Сліпа зрада»;
  • Дати голодиск Стурджесу квесті «-05-0146Інсайдерська інформація».

Квести Редагувати

Mbox default
Цей розділ не завершено
Ви можете допомогти Вікі Fallout, доповнивши його.

Інвентар Редагувати

Примітки Редагувати

  • При втраті X6-88 після виконання квесту по поверненню синта-рейдера, є ймовірність знайти його біля одинокої човна на мисі між Нордхаген-Біч і Ліберталія.
  • З'являється у спогадах Келлога.
  • Члени «-05-0156Підземки» (в її штабі) будуть в нього стріляти.
  • Після проходження сюжетної лінії (принаймні на стороні «Підземки» і маючи максимальний рівень довіри) не стає ворожим до Вижив або до кого-небудь з його напарників навіть після знищення Інституту.
  • При проходженні основного сюжету на стороні Минитменов, X6-88 стає ворожим.
  • X6-88 — єдиний напарник Вижив, який буде переміщатися з ним в інститут.
  • Так само, як і у випадку з Дансом, можна швидко підняти рівень відносин з X6-88: для цього потрібно надіти силову броню, зберегти гру, завантажити тільки збережений файл, після чого зняти силову броню і знову її надіти. Аналогічним чином на X6-88 впливає модернізація зброї. Тому, крім екіпіровки броні можна за збереження модернізувати зброю.
  • Крім Псини і Ади, це єдиний персонаж, який ніяк не реагує на крадіжки.
  • При отриманні смертельного поранення вимовляє фразу «Функціональність порушена.»

Поява Редагувати

X6-88 з'являється тільки у Fallout 4.