Тікондерога (англ. Ticonderoga) — локація Fallout 4.

Опис Редагувати

Цей хмарочос - будинок, розташований в центрі Бостону, неподалік від Монсеньйор-Плаза і використовується «Підземкою» як перевалочна база для втікачів синтів, де їм видаляють серійні номери, змінюють зовнішність, записують нові спогади, готують до життя в людських поселеннях.

Планування Редагувати

Ліфт на площі веде до таемної квартири, а є кілька сходів, які ведуть до замкнених дверей (вона замкнена зсередини і вимагає проходження через ліфт, щоб знайти термінал, який керує замком). Головний поверх будинку насправді не має багато простору, окрім двох вершин сходів, де є хімічна станція, верстат для броні та кількох запасних кімнат. Є також отвори на підлозі, що ведуть до нижчих рівнів, де в основному розорені офіси. Пройшовши п'ять поверхів, можна на ліфті доїхати до дверей, який веде назад у вестибюль Тікондерога.

Мешканці Редагувати

Знахідки Редагувати

Нижче наведено повний список окремо лежачих предметів* в даній локації.

Предмети

Ігрові об'єкти

* Без обліку предметів, що перебувають у NPC, що лежать в контейнерах, одержуваних по скрипту тощо
** Предмети в контейнерах можуть генеруватися випадково
*** З деяких пасток можна отримати предмети, вони не продубльовані у відповідному розділі вище, якщо не вказано протилежне

Примітки Редагувати

Маркер локації на карті активується при виконанні квесту «Нічний Бостон». Також стає доступною сама локація (ліфт стає активним).

Квести Редагувати

Поява Редагувати

Тікондерога з'являється тільки у Fallout 4.