Gametitle-FO3 BSGametitle-FO3 MZ

Супермутант-бос (англ. Super mutant overlord) — істота Broken Steel та Mothership Zeta доповнень до Fallout 3, вид супермутантів.

Опис Редагувати

Супермутант східного типу, що стоїть на еволюційної драбині вище супермутанта-майстри, але нижче супермутанта-бегемота. Як і всі супермутанти, має значні розміри і надзвичайно міцну шкіру. Носить якусь подобу пов'язки на стегнах і чобіт з грубої тканини, укріплених металевими накладками і ременями з покришок, поясним та плечовим ремінцями, пов'язаними сталевими тросами і застебнутими на карабіни та закріпленими цвяхами.

Значне здоров'я в 1250 ОЗ, високі характеристики і потужна зброя, наприклад трьохпроменева лазерна гвинтівка або гатлинг-лазер, роблять супермутантів-босів одними з найнебезпечніших ворогів в грі.

Характеристики Редагувати

Ім'я (Base ID)ПараметриПоведінкуЗдібностіІнвентар
Супермутант-бос Broken SteelGametitle-FO3 BS
xx00626e
РівеньIcon level
12
Очки досвідуIcon XP
120
СприйняттяIcon eye
8
Очки здоров'яIcon heart
1250
Опірність уронуIcon silver shield
0%
АгресіяIcon fist
Дуже агресивно Нападає на ворогів і нейтральних істот у полі зору.Icon requiredIcon requiredIcon optional
ВпевненістьIcon confidence
Нерозважливо: Ніколи не відступає.Icon requiredIcon requiredIcon requiredIcon required
ДопомогаIcon companion
Дружелюбно: Допомагає друзям і союзникам.Icon requiredIcon required
атакаIcon attack
Рукопашна (6 damageIcon damage)
Супермутант-бос Broken SteelGametitle-FO3 BS
xx001041
РівеньIcon level
15
Очки досвідуIcon XP
150
СприйняттяIcon eye
8
Очки здоров'яIcon heart
1250
Опірність уронуIcon silver shield
0%
АгресіяIcon fist
Дуже агресивно Нападає на ворогів і нейтральних істот у полі зору.Icon requiredIcon requiredIcon optional
ВпевненістьIcon confidence
Нерозважливо: Ніколи не відступає.Icon requiredIcon requiredIcon requiredIcon required
ДопомогаIcon companion
Дружелюбно: Допомагає друзям і союзникам.Icon requiredIcon required
атакаIcon attack
Рукопашна (6 damageIcon damage)
Супермутант-бос Broken SteelGametitle-FO3 BS
xx001042
РівеньIcon level
12
Очки досвідуIcon XP
120
СприйняттяIcon eye
8
Очки здоров'яIcon heart
1250
Опірність уронуIcon silver shield
0%
АгресіяIcon fist
Дуже агресивно Нападає на ворогів і нейтральних істот у полі зору.Icon requiredIcon requiredIcon optional
ВпевненістьIcon confidence
Нерозважливо: Ніколи не відступає.Icon requiredIcon requiredIcon requiredIcon required
ДопомогаIcon companion
Дружелюбно: Допомагає друзям і союзникам.Icon requiredIcon required
атакаIcon attack
Рукопашна (6 damageIcon damage)
Супермутант-бос Broken SteelGametitle-FO3 BS
xx001047
РівеньIcon level
12
Очки досвідуIcon XP
120
СприйняттяIcon eye
8
Очки здоров'яIcon heart
1250
Опірність уронуIcon silver shield
0%
АгресіяIcon fist
Дуже агресивно Нападає на ворогів і нейтральних істот у полі зору.Icon requiredIcon requiredIcon optional
ВпевненістьIcon confidence
Нерозважливо: Ніколи не відступає.Icon requiredIcon requiredIcon requiredIcon required
ДопомогаIcon companion
Дружелюбно: Допомагає друзям і союзникам.Icon requiredIcon required
атакаIcon attack
Рукопашна (6 damageIcon damage)

* Кількість генерується випадковим чином
** Кількість і тип генерується випадковим чином. Серед продуктів можуть бути мурашине, собаче м'ясо, м'ясо радтарганов і кротокрисов, з препаратів можливі антирадин, рад-X, пакети крові, брудна і очищена вода і стимулятори

Випадкові зустрічі Редагувати

Супермутанти-боси з'являються у випадкових зустрічах, починаючи з 12 рівня персонажа Самотнього Подорожнього. Починаючи з 15 рівня, у них з'являються трехлучевие лазерні гвинтівки.

  • Спочатку деякі з них повинні були бути озброєні унікальними розрядними молотами, але в фінальну версію гри це зброя включено не було.
  • Супермутанти-боси з трипроменевою лазерної гвинтівкою мають трохи більш високі показники, ніж інші. Також до них, на відміну від їхніх побратимів, збройних гатлинг-лазером або суперкувалдой, неможливо застосувати «вибух штанів».

Mothership Zeta Редагувати

В результаті відвідування планети Земля прибульцями було схоплено кілька представників супермутантів.

У криолаборатории можна знайти кілька супермутантів, вид яких безпосередньо залежить від рівня гравця. Відповідно, на пізніх етапах це можуть бути супермутанти-боси. Їх можна буде вивести з стазис, після чого вони стануть нападати на всіх, як на прибульців, так і на гравця.

Поява Редагувати

Супермутанти-боси з'являються у додатку до Fallout 3Broken Steel, присутні в Mothership Zeta.

Галерея Редагувати

Істоти