Незавершена стаття про Fallout 4
Ця стаття є незавершеною. Ви можете допомогти Вікі Fallout, доповнивши її.

« У більшості людей талант ламати речі, а я люблю їх ремонтувати. »

— Стурджес

Стурджес ЗШ#Fallout 4|Помилки перекладуIcon sic (англ. Sturges) — персонаж Fallout 4.

Опис Редагувати

Вперше Стурджеса можна зустріти в музеї Волі, він буде серед групи вижили під проводом Престона Гарві. Стурджес запропонує план по ліквідації рейдерів.

Після завершення квесту «Поклик волі», разом з іншими направляється в Сенкчуарі, де і залишиться, проте в майбутньому його буде можливо переселити в інше поселення.

Квести Редагувати

  • Поклик волі • під час цього квесту відбудеться перша зустріч Вцілілий з Стурджесом.
  • Сенкчуарі • необхідно допомогти Стурджесу в облаштуванні поселення.
  • Молекулярний рівень • якщо для допомоги в будівництві телепорту гравець вибере Минитменов, саме Стурджес буде працювати над цим з Вижив.
  • Інсайдерська інформація • якщо будівництво телепорту в квесті «Молекулярний рівень» відбувалося з участю Стурджеса, він дасть Вижив голодиск, який попросить завантажити в комп'ютер Інститутуа, завдяки чому Стурджес отримає доступ до їхньої інформації.
  • Критична маса (Мінітмени) • Стурджес разом з іншими мінітменами візьме участь в атаці на Інститут.

Інвентар Редагувати

Поява Редагувати

Стурджес з'являється тільки у Fallout 4.

Галерея Редагувати

Поява Редагувати

Стурджес з'являється тільки у Fallout 4.