Gametitle-FOT
Mini-FOT LogoНаступна інформація заснована на даних Fallout Tactics и деякі деталі можуть конфліктувати з основним каноном.
Icon disambig
У Вікі Fallout є статті про інших персонажів з іменем Привид.

« Використовуйте навичка скритності персонажа, щоб наблизитися до супротивника або розвідати територію. »

— Опис в грі

Привид (англ. Ghost) — персонаж Fallout Tactics demo та Fallout Tactics[1].

Опис Редагувати

Один з новобранців Среднезападного Братства Сталі, який проходив базовий курс навчання та військової підготовки під керівництвом паладина Зискала. У процесі навчання брав участь у визволенні поселення Брудна гавань.

Про особистості та подальшої долі цього новобранця після завершення програми навчання невідомо нічого.

Інвентар Редагувати

Fallout Tactics demo Редагувати

З невідомої причини замість «Різника» бойовий ніж, з-за чого батарейки виявляються зайвими. Крім того, рівень навичкаа «Скритність» всього лише 67 %.

Fallout Tactics Редагувати

Примітки Редагувати

  • Інвентар і модель персонажа Примари в Fallout Tactics збігаються з його колегою — рекрутом Тінню з демоверсії Fallout Tactics (за винятком виду 9-мм патронів). Також в обох у демоверсії збігаються характеристики;
  • Портрет Примари збігається з портретом Пітера — одного з можливих протагоністів Fallout Tactics.

Поява Редагувати

Привид з'являється тільки у навчально-тренувальної місії «Скритність та демоверсії Fallout Tactics.

Примітки Редагувати

  1. Характеристики цього персонажа взяті з навчальної місії.

Шаблон:Navbox Рекрути FOT