У Вікі Fallout є статті про інші печери.

« Добре що я перевірив свою зброю перед тим, як іти сюди »

Кессіді

« Це місце ще гірше ніж Місто Сховища »

— Кессіді

« Сподіваюся у тебе є з собою чоботи, зараз ми будемо ходити по смердючій рідині »

Маркус

Отруйні печери англ. Toxic caves) — локація Fallout 2.

Опис Редагувати

Розташовані на північ від Кламата колишні військові склади.

Перший і другий рівень залиті зеленими фосфоресціюючими калюжами — радіоактивного поганню. Якщо на першому рівні її можна обійти, то на другому поганню перекриті всі основні проходи.

Мешканці Редагувати

Печери населені небезпечними для низькорівневого персонажа золотими геконами.

На другому рівні печер ховається поранений траппер Смайлі.

На третьому рівні печер розташовується старий військовий склад з роботом-годинним. Щоб потрапити туди, потрібно відремонтировать генератор, розкрити двері ліфта електронної відмичкою (необхідний рівень навички «Злом» більше 40[1]) і знищити робота.

Квести Редагувати

Врятувати траппера Смайлі.

Знахідки Редагувати

Примітки Редагувати

  • Кожен крок зеленим калюжах шкодить здоров'ю. Для захисту необхідні гумові чоботи або силова броня.
  • Для геконів ходьба по зеленим калюжах не загрожує втратою здоров'я.
  • Якщо Обраний буде ходити по зеленим калюжах без захисту, то з часом у нього на нозі зросте шостий палець.
  • Якщо група Обраного занадто слабка для битви з роботом-годинним, його можна просто «обійти» в режимі бою, проскочивши в коридор навпроти ліфта, т. к. роботи активуються з затримкою.
  • Робот-вартовий, як правило, одразу атакує, випускаючи три ракети; якщо пошкодити йому маніпулятор з ракетною установкою, то він переходить в ближній бій.
  • Якщо розбити роботу сенсори, наприклад, прицільним пострілом, то він втече.

Баги Редагувати

  • Є ймовірність, що робот буде неактивний, якщо Обраний спуститься вниз зі зброєю в руках.

Поява Редагувати

Отруйні печери з'являється тільки у Fallout 2.

Посилання Редагувати

Факти і домисли — Рейд в Токсичні Печери

Примітки Редагувати

  1. Фактично, двері має штраф до навички в 60 пунктів, з урахуванням бонусу електронної відмички цей штраф знижується до 40 або 20 пунктів.