У Вікі Fallout є статті про інших персонажів з іменем Кемерон.

« Зброя віддаляє нас від бою і не дозволяє в повній мірі відчути, що ми робимо з іншими людьми. Коли ти б'єш іншої людини голими руками, як ви бачите і відчуваєте, як йому боляче. Тоді битва стає дуже особисте і дуже реальною. Це важливий урок для тебе. »

— Кемерон

Кемерон (англ. Cameron) — персонаж Fallout 2, воїн племені Арройо.

Опис Редагувати

Кемерон зустрічає Обраного у кінці Храму випробувань, де пропонує битися з ним. Він пояснює необхідність рукопашного бою тим, що людина повинна відчути ту біль, яку завдає іншій істоті. Маючи основний навичка «Красномовство», Обраний може переконати Кемерона пропустити його без бою, мотивувавши це тим, що один з них може померти в цьому бою.

Після успішного проходження Храму випробувань Кемерон з'являється в селі біля входу в печеру. Якщо рівень основна характеристика основної характеристики «Спритність» Обраного ≤6, а також жоден з бойових навичок («Легка зброя», «Важка зброя», «Енергетична зброя», «Без зброї», «Холодна зброя», «Метання») не вибрано основним, Кемерон навчить його основам рукопашного бою, збільшивши рівень його навичок «Без зброї» і «Холодна зброя» на 10 %.

Характеристики Редагувати

У Храмі випробувань Редагувати

Шаблон:Характеристики істот FO2<Template error> Відсутня сторінка-джерело: Характеристики істот Fallout 2/27.Шаблон:Характеристики істот FO2

В селі Редагувати

Шаблон:Характеристики істот FO2<tr><td class="va-stats-creature-name">Житель села
proto}}}
ооIcon XP 100
FO2 Дикарь с короткой стрижкой (nmwarr)</td><td>
СилаСИЛ 45х30
8
СприйняттяСПР 45х30
5
ВитривалістьВТР 45х30
5
ХаризмаХАР 45х30
5
ІнтелектІНТ 45х30
5
СпритністьСПТ 45х30
8
УдачаУДЧ 45х30
5
Очки здоров'яIcon heart
50
Клас броніIcon shield bronze
8
Очки діїIcon action
9
Максимальний вантажIcon weight
225
Шкоди холодною зброєюIcon melee
?
РеакціяIcon sequence
15
Швидкість відновленняIcon healing
1
Шанс критичної шкодиIcon chance
5%
Опірність отрутамIcon poison
25%
Опірність радіаціїIcon radiation
10%
</td><td>
утратаIcon damage
0 / 0%
лазерIcon laser
0 / 0%
вогоньIcon fire
0 / 0%
плазмаIcon plasma
0 / 0%
вибухIcon explosion
0 / 0%
електрикаIcon electrical
0 / 0%
еміIcon EMP
0 / 500%
</td><td>
Без зброїIcon unarmed
70%
Холодна зброяIcon melee
70%
МетанняIcon grenade
80%
</td><td></td></tr>Шаблон:Характеристики істот FO2

Пов'язані квести Редагувати

Пройти через Храм випробувань

Інвентар Редагувати

Одяг Зброя Інші предмети
? Ключ від храму

Цитати Редагувати

  • «Тобі доведеться пройти через безліч випробувань, і найважчі з них — сутички з двоногими хижаками. Може трапитися і так, що дипломатія і такт виявляться марними, і доведеться покластися на грубу силу. Це випробування готує тебе до протистояння з іншою людиною, до того, щоб заглянути йому в очі, знаючи, що, може бути, тобі доведеться вбити його».
  • «Дупа ти, а не Обраний. І станеш мертвої дупою!»
  • «Ти швидко вчишся, Обраний. Думаю, тепер ти зможеш перемогти в бою. Проте не забувай, що іноді навіть найсильнішим з воїнів доводиться відступати. Немає сорому в тому, щоб піти і дожити до наступної перемоги».

Примітки Редагувати

Загибель Кемерона у бою від рук Обраного зараховується як смерть доброго істоти: -10 очок карми і -5 репутації Арройо. Однак якщо ця загибель сталася за рамками випробування (наприклад, Обраний спочатку попросив відстрочки від поєдинку, а потім атакував і вбив Кемерона), то Арройо стає ворожа Обраному і на виході з храму Обраного атакує все населення села, вигукуючи, що «Обраним оволоділи злі духи!»

Поява Редагувати

Кемерон з'являється тільки у Fallout 2.

За лаштунками Редагувати

  • Своє ім'я Кемерон отримав на честь Cameron Rapmund, одного з переможців офіційного конкурсу Fallout trivia challenge.
  • Модель персонажа називається «Думар» (англ. Dumar), а не «Кемерон». Це пов'язано з тим, що до патча 1.02 цього персонажа звали Думар.

Шаблон:Navbox Арройо