Gametitle-FO1Gametitle-FO2Gametitle-FO3Gametitle-FNVGametitle-FOTGametitle-FOBOS2Gametitle-LH

« Вміння відкриття замків без відповідних ключів. Використання звичайних або електронних відмичок значно підвищить навичка »

— внутрішньоігрові опис

Злом — навичка в Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout Tactics та Lionheart.

Fallout, Fallout 2 і Fallout Tactics Редагувати

Початковий рівень = 20 + (0,5 x Сприйняття) + (0,5 x Спритність) (з округленням у більшу сторону)

Наприклад: Сприйняття = 5, Спритність = 5

20 + (0.5 x 5)+(0.5 x 5) = 25 %

Для відкривання механічних замків використовуються відмички або великий набір відмичок, електронна відмичка або електронна відмичка мод. II — для відкривання електронних замків. У Fallout 2, цей навичка може бути використаний для блокування дверей, дозволяючи гравцеві зловити і заблокувати ворогів в кімнаті. Вперше є ймовірність того, що взламываемый заклинить замок.

Fallout 3 Редагувати

Початкове значення = 2 + 2 × Сприйняття + Удача / 2

Наприклад: Сприйняття — 5, Удача — 5

2 + 2 × 5 + 5 / 2 ≈ 15

У Fallout 3 навичка «Злом» визначає, які замки гра дозволить Подорожньому спробувати зламати. Рівень навички має бути не менше, ніж рівень замку, щоб спробувати зламати.

Рівень замку Потрібно
навичка
Дуже простий 0
Простий 25
Середній 50
Складний 75
Дуже складний 100

Злом замку має форму міні-ігри (див. «Злом замка»). Для відкриття замку двері, необхідно мати рівень навички «Злом» рівний або більший необхідного для даного рівня замку. Крім відповідного навички, також необхідно мати в інвентарі хоча б одну шпильку.

Формула для розрахунку шансу силового злому:

Рівень навички − Рівень замку + 10 = Шанс силового злому

Наприклад:

Рівень навички 67 − Рівень замку (50) + 10 = 27 % шанс

Варіанти збільшення навички Редагувати

Назавжди
Тимчасові

Здібності, вимагають навичка Злом Редагувати

Здатність Вимога Рівень Додаткові вимоги
Домушник 70 18 Сприйняття: 7

Взаємодії, потребують навичка Злом Редагувати

См. Злом замка

Fallout: New Vegas Редагувати

Початкове значення = 2 + (2 x Сприйняття) + (Удача / 2)

Наприклад: Сприйняття = 5, Удача = 5

2 + (x 2 5) + 5 / 2 ≈ 15

У Fallout: New Vegas, як і в Fallout 3 навичка Злом визначає, які замки гра дозволить вам спробувати зламати. Рівень навички має бути не менше, ніж рівень замку, щоб спробувати зламати.

Злом замку має форму міні-ігри (див. Злом замка для докладної інформації). Для відкриття замку двері вам необхідно мати навичка Злом більше або дорівнює необхідному для даного рівня замку. Крім відповідного навички, також необхідно мати в інвентарі хоча б одну шпильку. Шпилька — це предмет, що не має ваги і призначений виключно для розкриття замкнених замків дверей і контейнерів.

Формула для розрахунку шансу силового злому:

Рівень навички — Рівень замку + 10 = Шанс силового злому

Наприклад:

Рівень навички 67 — Рівень замку (50) + 10 = 27 % шанс

Варіанти збільшення навички Редагувати

Назавжди
Тимчасові

Здібності, вимагають навичка Злом Редагувати

Здатність Вимога Рівень Додаткові вимоги
Домушник 70 18 Сприйняття 7

Взаємодії, потребують навичка Злом Редагувати

  • 35 Злом необхідно для переконання Бога йти з вами.
  • 75 Злом необхідно для переконання Елайджі спуститися в сховище Сьєрра-Мадре.

Галерея Редагувати

Шаблон:Navbox Навички