Gametitle-FO1Gametitle-FO2

« Електрогенератор від компанії Ват. Абсолютно стандартна модель, як і всі резервні довоєнні генератори. »

— Опис в грі

Генератор (англ. Power generator) — ігровий об'єкт Fallout та Fallout 2.

Опис Редагувати

Генератор електричної енергії, що забезпечує живлення електричних приладів і пристроїв в певному приміщенні. Вид харчування самого генератора невідомий.

Місцезнаходження Редагувати

Широко поширений по всьому Основним регіоном.

Пов'язані квести Редагувати

Fallout Редагувати

Включити живлення в Світінні Редагувати

Icon disambig
Основна стаття: Включити харчування в Світінні
Файл:FO1 Glow power generator.png

Для виконання квесту генератор необхідно полагодити. Для цього необхідний мінімальний рівень навичкаа «Ремонт» в 35 %. Інструменти при перевірці успішності дають бонус до навички в 10 %, в той час як без них штраф 10 %. Примітно, що генераторів два і ремонтувати можна будь-який.

Fallout 2 Редагувати

Полагодити генератор в Отруйних печерах Редагувати

Файл:FO2 Toxic Caves power generator.png
Icon disambig
Основна стаття: Врятувати траппера Смайлі

Хоча генератор до квесту не відноситься, полагодив його, можна розжитися непоганим спорядженням і зброєю[1]. Всього-то потрібно «Ремонт» не менш 50 %, а при перевірці йде штраф у 40 %. Що цікаво, допускається використання інструментів, однак ніякого бонусу вони не дають.

Підвести електрику до будинку Еріка Редагувати

Ele21
Icon disambig
Основна стаття: Підвести електрику до будинку Еріка

Хоча генератор можна оглянути й помацати, всі операції з електрикою виконуються на сусідньому терміналі.

Полагодити генератор Сховища 15 Редагувати

Файл:FO2 Quest Fix the Vault 15 power generator.png
Icon disambig
Основна стаття: Полагодити генератор Сховища 15

Для виконання квесту генератор необхідно полагодити. Але спочатку потрібно знайти причину поломки, тому спершу необхідно вивчити генератор навичкаом «Наука», і лише потім (після успішної перевірки навички) намагатися ремонтувати. Інструменти дають бонус в 10 %, суперремнабор — у 50 %.

Полагодити генератор Марипозы Редагувати

Файл:FO2 Mariposa power generator.png

Проникнувши на перший рівень бази, Обраний зіткнеться з тим, що ліфт не працює і спуститися нижче не можна. Вся заковика — в непрацюючому генераторі, встановленому солдатами Анклава. «Ремонт» не нижче 50 % допоможе впоратися з цією проблемою. Щоправда, штраф при перевірці становить 30 %, однак бонус від інструментів скоротить його до 10 %. В нагороду — 1500 очок досвіду і нормальне освітлення всієї бази.

Поява Редагувати

Генератор з'являється у Fallout та Fallout 2.

Примітки Редагувати

  1. Передбачалася нагорода в 4000 очок досвіду, проте її виключили.