У Вікі Fallout є статті про інших персонажів з іменем Анна.

« Мій кулон, мій кулон! Я йду, батьку! Я йду! »

— Ганна Уінслоу

« Фігу! Йди до диявола. Це була чесна знахідка. »

— Обраний

Анна Уінслоу (англ. Anna Winslow) — персонаж Fallout 2.

Опис Редагувати

Ганна з'являється тільки в якості привиди, про неї мало що відомо, за винятком того, що вона з родиною жила в Дірі. Джой забрав її кулон, з-за якого вона залишилася в цьому світі.

Місцезнаходження Редагувати

  • Обраний може зустріти Ганну після опівночі[1] у напівзруйнованому будинку в західній частині Дірки.
  • Також опівночі Ганну можна зустріти у вирізаному з гри житловому районі Дірки, і якщо квест ще не отримано, його можна взяти у «дубліката».
  • Другий привид, поки не поховати його, буде з'являтися в своєму районі і після поховання останків з іншої частини міста.

Пов'язані квести Редагувати

Повернути кулон Ганни • Анна дасть натяк, що слід знайти і повернути її кулон, щоб вона змогла нарешті заспокоїтися (перетворившись у скелет). Цей скелет бажано поховати.

Інвентар Редагувати

Одяг Зброя Інші предмети На трупі
Кулон[2]. Скелет Анни

Характеристики Редагувати

Шаблон:Характеристики істот FO2<tr><td class="va-stats-creature-name">Ганна
proto}}}
ооIcon XP 150
FO1 Крестьянка (блондинка) (nfbrlp)</td><td>
СилаСИЛ 45х30
5
СприйняттяСПР 45х30
5
ВитривалістьВТР 45х30
5
ХаризмаХАР 45х30
5
ІнтелектІНТ 45х30
5
СпритністьСПТ 45х30
5
УдачаУДЧ 45х30
5
Очки здоров'яIcon heart
38
Клас броніIcon shield bronze
5
Очки діїIcon action
7
Максимальний вантажIcon weight
150
Шкоди холодною зброєюIcon melee
0
РеакціяIcon sequence
10
Швидкість відновленняIcon healing
1
Шанс критичної шкодиIcon chance
5%
Опірність отрутамIcon poison
25%
Опірність радіаціїIcon radiation
10%
</td><td>
утратаIcon damage
500 / 500%
лазерIcon laser
500 / 500%
вогоньIcon fire
500 / 500%
плазмаIcon plasma
0 / 0%
вибухIcon explosion
500 / 500%
електрикаIcon electrical
500 / 500%
еміIcon EMP
500 / 500%
</td><td>
Без зброїIcon unarmed
50%
</td><td>
</td></tr>Шаблон:Характеристики істот FO2

Цікаві факти Редагувати

  • Від передачі кулона до перетворення примари в скелет проходить деякий час.
  • Успішна крадіжка кулона під час трансформації примари на результати квесту ніяк не впливає і приносить очки досвіду за крадіжку.
  • Якщо здати квест, можна встигнути почати бій і вбити Анну, поки вона не перетворилася на скелет. Але тоді не можна буде поховати кістки.
  • Якщо Обраний все-таки вирішить вбити примари, то проти нього діє тільки плазмове зброю[3] і критикалы, пробивають захист. Після такого герой отримає очки досвіду за вбивство.
  • Анна — один з небагатьох персонажів, вбивство яких не впливає на карму і репутацію Обраного.

Поява Редагувати

Ганна Уінслоу з'являється тільки у Fallout 2.

Примітки Редагувати

  1. З 00:00 до 04:00.
  2. Кулон Анни з'являється в її інвентарі на час перетворення примари в скелет.
  3. Це ж привид!